Рокли - официални рокли, рокли за бал, рокли online...

Рокли и рокли online вълнуват много всяка една жена. Също така официални рокли, рокля за бал, роклички - това са все любими неща за жената. Всеки ден много жени онлайн се интересуват, а понякога дори купуват разнообразни дрехи по време на шопинг в някой бутик, в квартален магазин, голям шопинг мол... Какво е важно за самата рокля и как да изглежда тя, от какви материи, нюанси и цветове да е, това може да го реши единствено самата жена. Повечето дизайнери в момента създават всякакви видове рокли като се стремят да задоволят и най-капризния вкус от булченски, екстравангардни, за бал, официални, спортни, всекидневни или просто къси роклички...



Роклята на работното място също не е за подценяване. Подходящият модел рокля може да се превърне в добър партньор на работното място. Тази дреха винаги подчертава женствеността и бизнес дамата с рокля винаги оставя незабравимо впечатление. Много жени предпочитат костюми с панталон като по-практично облекло, но добре подбраната рокля с дължина около или педя под коляното и не прекалено изрязано деколте е много ефектен избор за бизнес обяд, вечеря или коктейл. Рокля от лека материя в не много ярък цвят е удобна и практична дреха за летните жеги, особено ако работите в затворен офис.
През това лято на мода са моряшките мотиви като двуредово закопчаване, морските възли, въжета, котви и вечното морско райе. Заложете на тези мотиви и при бижутата и аксесоарите. В случай, че се притеснявате да носите хоризонтално райе, заради оптическото пазширяване на фигурата, използвайте други акценти и характерни елементи от тенденцията.

Популярни публикации от този блог

Роклите с асиметрична форма са хит през 2020

Вечерни рокли и абитуриентски рокли

Плажни поли и рокли - 2019