Роклите с асиметрична форма са хит през 2020

Асиметричните рокли са хит през пролет/лято 2020/2021
Първата от серията асиметрични рокли за този сезон е на Емилио Пучи. Със завършека си от асиметрична дантела изглежда много луксозно и секси, а и е много подходящ избор за Червения килим за дами със стройни крака. Втората рокля е на Мари Катранзу, която е царица на принтовете. Само тя както никой друг може да направи своите рокли забележителни. Третата рокля е на Салжаторе Ферагамо. Този модел ще ви накара да останете зашеметени където и да сте тръгнали. Първо са цветът и принтовете, които изобразяват разярени тигри в джунгла, второ кръстосаният дизайн в горната част на роклята и трето самата рокля като цяло, която е много прекрасна и секси.
асиметрични рокли
Рокля номер четири е на Кеворк Киледжиан. Тя е в много актуалния неоново розов цвят с голяма цепка при краката и изрязан силует в горната част.Петата рокля е на марката Just Cavalli. Изобразяваща очертания на леопардов принт тя е фантастична за лятото.
асиметрични рокли за всеки стил
Шестата рокля на Емпорио Армани е ансамбъл на семпла черна рокля с асиметричен завършек и изтънчено бяло сако. Толкова просто и толкова чаровно. Седмата рокля на Jo No Fui е толкова елегантна особено в съчетание с такова красиво сако.
рокли подходящи за работа
Осмата рокля е на Стела МакКартни. Тя стана хит сред знаменитостите. Всички модели и звезди от Миранда Кер до Никол Кидман пробваха дизайна с ексцентричен и женствен завършек. Деветият модел асиметрична рокля е на Барбара Буи, която успя да комбинира два страхотни цвята и ги направи да изглеждат заедно фантастично.
рокли за знаменитости

Популярни публикации от този блог

Вечерни рокли и абитуриентски рокли

Рокли - официални рокли, рокли за бал, рокли online...